Mörk

SVERIGES UNIKA VAL: Varför avviker Sveriges corona-strategi? 

Henrik Jönsson
Prenumerera 65
visningar 106tn
94% 1 002 56

De senaste veckorna har Sveriges avvikande krishanteringsstrategi inför corona-pandemin rönt allt större uppmärksamhet i internationell media. Vad säger internationell expertis? Hur försvarar Sverige sin linje? Och vad är det egentligen som särskiljer Sverige och resten av världen? Dessa frågor tar jag upp i veckans video.
FÖLJ MITT VECKOBREV:
💌 mailchi.mp/7f8b9bed9375/henrik
STÖTTA MIN VIDEOPRODUKTION:
----------------------------------------------------
🥇 Stöd mig via Patreon:
www.patreon.com/HenrikJonsson
📞 Stöd mig via Swish: 1234 12 75 02
🅿 Stöd mig via PayPal: henrik@henrikjonsson.com
🎥 Se alla mina videos här:
sevid.info
✅ Prenumerera på min kanal här:
sevid.info?sub_confirm=1
🇺🇸Min engelska kanal:
sevid.info
KÄLL-LÄNKAR:
---------------------
FHM uppdaterar rekommendationer för skyddsåtgärder:
www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/mars/rekommendationer-for-skyddsatgarder-i-vard-och-omsorg-uppdateras/
Tusentals respiratorer borta sedan 90-talet:
www.svd.se/tusentals-respiratorer-borta-sedan-90-talet
Khrono intervjuar Agnes Wold:
khrono.no/derfor-advarer-hun-sverige-mot-a-stenge-grunnskolene/471805?fbclid=IwAR08e7fNFwSnNkRhsquUydZ62WDUpkowWkp0mzkJo-YbAA6um0rdfAud_Rc
Expertkritik av Tegnell:
www.svt.se/nyheter/inrikes/experter-kritiserar-anders-tegnell-i-intern-mejltrad-blodigt-allvar?fbclid=IwAR1lA89-XGxWz_qCwD30Z7rnLNjY6ja0ZWPuvzOCfnNRPgtk8d6KuKJzC2w
The Guardian om rysk roulette:
www.theguardian.com/world/2020/mar/23/swedish-pm-warned-russian-roulette-covid-19-strategy-herd-immunity

Dela:

Videowebbadress:

Ladda ner:

Läser in.....

Lägg till i:

Lägg till i
Titta senare
Kommentarer 80   
Tom Haapala
Tom Haapala 10 dagar sedan
sjukvården ska hållas så långt borta från"marknaden"med sina vinstintressen..som möjligt
Tom Haapala
Tom Haapala 10 dagar sedan
tacka borgarpacket med Reinfeldt i spetsen,som monterade ner allt,till förmån till privata vårdalternativ,som bara ser till vinst,och aktieutdelningar..och inget annat..moderatkräken skulle ställas till svars
TiTAN Online
TiTAN Online 15 dagar sedan
Sverige 🇸🇪 the best
Striker Orwell
Striker Orwell 27 dagar sedan
Enligt Stanfords senaste siffror är det 98% sannolikhet att man överlever Coronan om man är frisk i övrigt. I USA vill Bill Gates tvångs vaccinera all jordens invånare? Vi är många som inte glömmer de Afrikanska offer då Bill Gates önskan att testa vaccinen på människor blev till verklighet! Bill Gates är en förbannad galning och jag vägrar ta hans jävla gift-injektioner!
SikoSoft
SikoSoft Månad sedan
I love this guy. He makes me feel a lot less alone here. I love the articulation, introspection and self awareness so rarely seen in other Swedish people I encounter. Instant sub yesterday after the recent video on Public Health Authority. I really love this guy here, and I am very happy I found these videos. Great job, Henrik. It figures you're a libertarian as well. Libertarians seem to be the only few lost in the fray here that make any sense of the mess this society is in, without swinging to one of the extremes.
RUBEN SOLFERINO
RUBEN SOLFERINO Månad sedan
"REGERINGEN" Experiment dödar människor och ökar i sympatier, dumt och lögn för att mjuka sossarnas fall !!
Zilfversurfer
Zilfversurfer Månad sedan
Sverigehataren och kommunisten Henrik Jönsson kan du inte bara dra till Kina?
GorthonMiester
GorthonMiester Månad sedan
Grymt tal
Oberperfuss1945
Oberperfuss1945 Månad sedan
Internationale Dashboard, 23. April 22 h: gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 Schweden: 16.755 bestätigte Erkrankungen, 2.021 Tote Österreich: 15.002 -“- 522 -“- Norwegen: 7.361 -“- 193 -“- Schweden hatte noch vor ca. 10 Tagen ähnliche Werte wie Norwegen, zumindest was die Zahl der Erkrankungen betriff! Wenn ein Schwede nach Norwegen will, muss er vorher 14 Tage in Quarantäne verbringen!
David Zanders
David Zanders Månad sedan
Om man som libertarian har problem med en strategi som baserar sig på att vi alla tar personligt ansvar för att inte sprida smitta vidare så har man problem med libertarianismen.
Jonas Bidar
Jonas Bidar Månad sedan
Går det värkligen att vara oberoende? <a href="#" class="seekto" data-time="73">1:13</a>
VIDEOsverigeNU
VIDEOsverigeNU Månad sedan
47.000 barn i indien blev paralyzerade av Bill Gates polio-vaccin. Samma man vill ta fram vaccin mot Corona. NEJ till vaccin!
Anders Lindhe
Anders Lindhe Månad sedan
Innan man tittar och alltid förundras... så vet man Henrik Jönsson synvinken 🧐 All denna tid och när sista dagen är till ända så är allt Qon Quijote arbete förgäves, Sverige lär förbli sitt samhälle trogen och Henrik Jönsson gick ett helt liv i skugga 🤔
NPC -30
NPC -30 Månad sedan
I Sverige har 10 % coronasmittade dött I Italien har 13% coronasmittade dött I USA har 5% coronasmittade dött Jag är inte helt såld på att Sveriges taktik är den bästa. Med det sagt ska man inte gå till överdrift som man gjort i bl.a. England.
Karolina Hagegård
Karolina Hagegård Månad sedan
Sen måste jag nog protestera mot det där med "vårdföretagen"... Staten borde skattebefria dem i stället för att ge bidrag, säger du, för att bidrag skulle innebära att staten först kräver in pengar och sedan betalar ut dem igen. Och när det gäller kulturen håller jag med om detta! I det sammanhanget är det relevant. Men till skillnad från kulturen producerar ju vårdföretag inga pengar till att börja med! De drivs redan nästan 100%-igt med det allmännas pengar. "Vi har socialiserat kostnaderna och privatiserat vinsterna", som Carl Schlyter säger. Så att säga att staten kräver in pengar från dem är missvisande. Nettoflödet går från stat till vårdföretag.
Ulf Karlsson
Ulf Karlsson Månad sedan
I andra länder pratar de om att lätta på restriktionerna och öppna upp igen, men om man lyssnar på vad myndigheterna här säger vill de att vi skall vänta oss att dessa restriktioner ligger kvar under en längre tid. Om man argumenterar för att vi skall göra som andra länder borde vi alltså redan nu börja fundera på hur vi kan återgå till det "normala", som till exempel debatten går i USA?
stoneshank
stoneshank Månad sedan
Är väl alla meniga om att det har varit dålig beredskap? Det är vad folk väljer att förknippa den klippa av obeveklig fakta som skiljer folks åsikter. Att man i fredstid även jobbar med medborgarrättigheter (kön, läggning verkade vara en av videons poänger på bortkastad tid) i debatt med varandra kunde ha gjorts samtidigt som man bibehållit/byggt beredskap i min mening. Ha det bra och stay safe
Ozzie Z
Ozzie Z Månad sedan
Ogillar skarpt din libertarianska hållning och tycker inte att staten bör minska. Dock behöver Sverige tänka igenom sina prioriteringar.
Micke Björn
Micke Björn Månad sedan
Men om dessa upplysta personer med en sådan gedigen kunskap och handlingskraft nu kommer till våran undsättning undrar jag var har den funnits tidigare .... tänker på min gamle far som fick motorstopp i en rondell och han försökte start bil igen. Föraren bakom började tuta och tuta... tillslut blev farsan så förbannad att gick bak till. Förare och föreslog att de kunde byta plats, så skulle pappa tur på honom och se om det skull lösa sig.
Micke Björn
Micke Björn Månad sedan
Nej nu ute seglar lite, dock hör jag ett skorrande.... vi har ett konsensus samhälle där vi är övermäns om att systemet är det fel på. Inte individer ..... kolla facket och nu under krisen så staten värd alt även om den inte skulle var det normala fall. Dock kan så känner jag mycket jantelagen... vad ska tro att vi kan mer eller sitta på svar. Saknar lite nationalisera lite nu varför strå inte de försvara den svenska linje. Det skulle vara som att Gustav Adolf, lejonet från Norden skulle be om ursäkt.
Micke Björn
Micke Björn Månad sedan
Ha vi har alltid gott våran egenväg. Sedan andra världskrigets och framåt har vi gott våran egen väg. När hela Europa låg i ruiner så var vår industri intakt. Kolla med alla olika förslag om enighet för ett nordiska ”enighet” så har de övriga länderna aldrig vilja vara med eller att de litar på oss. När Norge ska nu köpa ubåtar tror ni att de väljer svenskt eller nordiskt ha inte. Men som vanligt är vi också så rädda att gå våran egen väg då vi vill göra rätt och följa flocken. Vi har ett stort problem då vi har vissa delar av vårat land där man inte är så patriotiska för konungariket Sverige utan för anda delar av Norden. Vi vill ofta vara med i gruppen inte utanför. Ett stort problem bli också att vi vill att alla invandrare bli en del av svenska värderingar ... hur lätt bli det när vi kastar ut den käpphästen först av alt 🤭
Karolina Hagegård
Karolina Hagegård Månad sedan
Finns det NÅGON grupp NÅGONSTANS som inte tycker att just den gruppen, och just den kulturen, är den mest förträffliga som finns i världen...? :)
Kaj Ingberg
Kaj Ingberg Månad sedan
Vi i Sverige är helt ok. Vi måste förstå det. Vi kommer att få rätt.
Hidajeta Hadzihafizovic
Stor TACK till Anders Tegnell och hans kollegor för mycket bra strategi i Sverige gällande Corona! Han var jätte tydlig, tålmodig, lugn hela tiden med mycket bra information till Svenska folket. Snälla folk, Anders Tegnell kan inte göra undervek och bota gamla eller unga människor mot flera kroniska sjukdomar. Får de dessutom Corona är det svårt för kroppen med nedsatt immunförsvar att bekväma ytterligare en sjukdom. De har förklarat om och om vilka kan drabbas hårt. Var tacksamma och solidariska i stället! Människorna dör varje år av influensa. Hur många kommer att dö pga inställda operationer för att spara resurser till Corona?
Anna Maria Hultquist
Jättebra och sakligt arbete.
Richard Kovacs
Richard Kovacs Månad sedan
Dr Tegnell är ett av flera sorgliga exempel på Svensk auktoritet som nu är totalt snett på det. Att tro att det bästa sättet att hantera coronakrisen på är att låta Sveriges befolkning bli smittade i den grad som behövs i förhoppning att uppnå immunitet. Att tänka på pengar före liv eller att leva i problemet snarare än i lösningen är oacceptabelt. Vaknar inte Sveriges befolkning upp till denna pågående vardagliga tragedi så kommer vi aldrig någonsin göra det. Det är våra liv som som står på spel när politikerna tar besluten denna gång!!!
bilias hour
bilias hour Månad sedan
andra medlemsländerna solidariskt kan dela sina ansiktsmasker och respiratorer med oss. För det gör de väl?
monika laosi
monika laosi Månad sedan
ett nytt parti med betydligt mer radikal inställning komma till makt som verkligen vill återställa Sverige till det den en gång var, Folket först.
Isaak Lagerman
Isaak Lagerman Månad sedan
med all respekt men borde det inte vara precis tvärtom? Hade vi haft fler intensivvårdsplatser och fältsjukhus hade vi väl kunnat ha ännu mildare restriktioner?
monika laosi
monika laosi Månad sedan
samhället hade fått politikerna att börja vakna och agera. Inte konstigt dom äldre generationerna är nu mer arga än någonsin på ledningen och samhället, hade politikerna g
jonny jonsson
jonny jonsson Månad sedan
Såg inte att han blinka en enda gång i hela videon
bilias hour
bilias hour Månad sedan
ett nytt parti med betydligt mer radikal inställning komma till makt som verkligen vill återställa Sverige till det den en gång var, Folket först.
Danny Zyzz
Danny Zyzz Månad sedan
Happ. Det här vad det bästa jag någonsin sett på youtube. HEJA!!!
Mario Jansson
Mario Jansson Månad sedan
Tegnell är expert på att sätta människors liv och hälsa i risk!! Jag fattar bara inte varför folk är så blinda,, min bästa förklaring är att satan styr sverige
Sudu
Sudu Månad sedan
Thanks for English subs
ABC ALL
ABC ALL Månad sedan
All the mainstream swedish TV channels turned off the comments on youtube guess why? Not to let the Swedish people express their anger and their point of vew what a fucking country,they are letting their people get killed and the people do not move even a finger it seems they are hypnotized.We heard that the swedish people never protest
ABC ALL
ABC ALL Månad sedan
Those that lost members of their families must sue and judge the swedish government for a genocide.
ABC ALL
ABC ALL Månad sedan
The swedish people should take responsibility for their lives and the lives of their kids keep your kids home and stay home fuck the criminal Tengell and the government the covid 19 kills all ages dont let them lie to you.
ABC ALL
ABC ALL Månad sedan
The Swedish people are hypnotised and ready to get fucked as always they never protest so why dont we let them get fucked.
Carl Sjöberg
Carl Sjöberg Månad sedan
Den svenska exceptionalismen är väl snarare ett uttryck för svensk konformism. Man ska göra som Svensson gör och inte skilja sig från mängden. Ofta kallas det för jantelagen. Bristen på beredskap och utrustning hade väl snarare varit ett argument för tidigt införda ingripande åtgärder. Det svenska folket är en skock får lett av ett gäng strutsar.
gunnarMyTube
gunnarMyTube Månad sedan
<a href="#" class="seekto" data-time="757">12:37</a> Där börjar det. Sverige har inget val.
Miranda
Miranda Månad sedan
gunnarMyTube läbbigt!
alisuo toko
alisuo toko Månad sedan
Strålande, som alltid! Det finns inte mycket att tillägga - man blir bara så ledsen av vad inkompetensen på toppen gjort med vårt gemensamma land.
Miranda
Miranda Månad sedan
alisuo toko 👄👄👄
Joacim Hammarström
Joacim Hammarström Månad sedan
Den här videon ger svaret på frågan: hur skulle en libertarian kunna argumentera för en starkare stat? Skicklig dans med ord men fortfarande en stark kritik mot Sveriges liberala hållning av en skicklig retoriker. Jag håller med om att Sverige har ineffektiv stat som förlamats av decentralisering och frihet under ansvar, dvs för mycket libertarianism. Jag har själv jobbat på myndighet och sett det med egna ögon.
Marco Rossi Bardh
Marco Rossi Bardh Månad sedan
Vi har länder vars regeringar gör hur mycket som helst. Förbjud, regler, utegångsförbud, stenhård karantän, men ändå går det åt helvete där (italien,spanien exempelvis). Vi har länder där man bara chillar, utan stenhårda regler eller större kvarantäner, där det går hur bra som helst (sydkorea) det finns inget rätt och fel här. Alla folk och alla länder är olika. I slutändan är det folkets intelligens i helhet som avgör hur bra man klarar krisen. Ingen stat eller regering kan avgöra krisen. Bara du.
alisuo toko
alisuo toko Månad sedan
Jag brukar kalla den svenska exceptionalismen för "svensk självbildsonanism"
Pia Nyström
Pia Nyström Månad sedan
Att platta till kurvan gynnar varken folkhälsa eller ekonomi, det är ett sätt att hjälpa vården. Det smartaste är antagligen att få en global flockimmunitet så snabbt som möjligt, utan onödigt lidande. Att öppna ett land som varit tillbommat, innebär att man får ny smitta, det blir ett onödigt duttande med åtgärder. Jag tror det är lika bra att ha en något så när kontrollerad spridning i jämn takt, så att vi blir av med smittan. Politiska konsekvenser får nog vänta lite.
Nito Chira
Nito Chira Månad sedan
1. Anders Tegnell ska ersättas han har inte sagt något smart och gjort sig själva till åtlöje då han hela tiden gått i mot vad som rekommenderats. 2. Sverige har inte råd att stå stilla speciellt nu med alla extra utgifter vi fått via vårdslöshet. 3. Frågan till politikerna är mer nu varför ser ni det så viktigt att Sverige inte ska vara själv försörjande? 4. Då man har en idiot som leder folk så är det inte heller konstigt du har idioter med följer, flesta svenskar lever i en fantasy värld där dom tror allt vår "exceptionella ledare" säger. En sak är ganska klart säger han en ska gör motsatt så kommer ni antagligen överleva detta med större chans. Och att vi inte är mer försiktiga nu med mindre vård att hantera utfallen av det hela är lite av vad vår passivitet som folk borde gå i mot och tvinga staten att nu lägga pengar på att snabbt åtgärda. Jag säger det nu och säger det alltid mer anarki i samhället hade fått politikerna att börja vakna och agera. Inte konstigt dom äldre generationerna är nu mer arga än någonsin på ledningen och samhället, hade politikerna gått ut och pratat med folk i samhället hade dom sett hatet som riktas mot dom. Personligen ser jag inget nuvarande politiskt parti att vara något bra för Sverige och skulle hellre se ett nytt parti med betydligt mer radikal inställning komma till makt som verkligen vill återställa Sverige till det den en gång var, Folket först.
JumpOnYourHead
JumpOnYourHead Månad sedan
Du är en pajas. Skäms.
Miranda
Miranda Månad sedan
JumpOnYourHead Gnäll-jöns du är
Marianne Giger
Marianne Giger Månad sedan
"Lyckönskan" till dom som kan tyska språket. sevid.info/video/qKSyZLZ9uXybqoI.html
Fan Och hans moster
Fan Och hans moster Månad sedan
Men din lilla överklass tönt. Sluta försöka framstå som du skulle bry dig om det svenska folket. Du kan förklara vad fan du vill. Men spela fan inte som. Att du bryr dig om svenskarna, och endast oss, folket. Till sist, och det hör inte hit, men kan i te låta bli att vilja trycka till ditt nylle så fort jag ser dig, givetvis kopplat till hur mycket du egentligen skiter i OSS svenskar. Du är tom en skam för riktiga libertalialer
neejoy sola
neejoy sola Månad sedan
från gatan, detta är för bekvämt för för många regeringar. HEJA SVERIGE. > Frihet, framgång, demokrati, lycka: allt bäst för dig och andra nationer.
Olov Svedjeland Ödlund
den fria marknaden löser pandemier, henrik!!!
Olov Svedjeland Ödlund
@neejoy sola har du berättat detta för tegnell?
neejoy sola
neejoy sola Månad sedan
vaccineras och ta emot mikrochipen i våra kroppar). Höga doser C-vitamin i ett dropp (intraveineuse - injicerat via ett dropp i blodomloppet) fungerar bra mot coronavirus.
R W
R W Månad sedan
När Löfven säger att det är en spekulativ fråga och att han vill vänta med utvärderingarna till efteråt är ju att totalt ducka frågan. Frågan gällde inte en utvärdering utan om vem som är ytterst ansvarig alltså vem som fattar besluten. På varje arbetsplats finns ju alltid en ytterst ansvarig för olika sektorer. För varje tidning och publikation en ansvarig utgivare. Om frågan dyker upp om "vem är ansvarig för tidningen?" Är då svaret; "det är en spekulativ fråga, nu måste vi först titta på försäljningssiffrorna innan vi utvärderar tidningens innehåll."? Nej, det är inte svaret.
gronis9
gronis9 Månad sedan
"Frihet under ansvar" ar knappast något Svenska myndigheter eller staten ar sarskilt förtjusta i att applicera eller tillåta annars. Det ar knappast anledningen.
Josef Taghizadeh
Josef Taghizadeh Månad sedan
Varför länder som ligger närmare Corona härden och varit tidigast och mest utsatt för smittan utan stora ner stängningar klarat sig mycket bätre än vest? Taiwan,Hong Kong,Singapour har bara 3-6 döda i Corona,men i vest dör tiotusentals. Är inte allmän munskydds(enkel mask) användning orsaken till dessa asiatiska ländernas framgång?
Johan T. Lindgren
Johan T. Lindgren Månad sedan
Löfven bevisar återigen hur inkompetent han är eftersom han inte vågar ta något ansvar alls.
monika laosi
monika laosi Månad sedan
"Ibland behöver man vägledning"🤣 stackars slavar😢
Miranda
Miranda Månad sedan
monika laosi 💋💄💅
aon10003
aon10003 Månad sedan
Inte fel att bara låtsas stoppa Corona?
Etu Nimi
Etu Nimi Månad sedan
God analys ! Sverige är som ett Mentalsjukhus...Där patienterna sitter på kontoret ! Finland är som ett Menalsjukhus...Där städerskan och kokerskan sitter på kontoret !
Eddie
Eddie Månad sedan
Hoppas att det hinner bli rejäla efterskalv lagom till nästa val.
monika laosi
monika laosi Månad sedan
Håller med Hordak, detta var genomtänkt och bra. En symbolik och analys som håller.
Marcus Andersson
Marcus Andersson Månad sedan
Jag brukar kalla den svenska exceptionalismen för "svensk självbildsonanism"
Declan Craig
Declan Craig Månad sedan
Worst accent I ever heard , sound like gargling seamen
Åke Wennlund
Åke Wennlund Månad sedan
Ytterligare en självutnämnd expertyckare, patetiskt.
Bengt G Nilsson
Bengt G Nilsson Månad sedan
Propagandan från Regeringens megafon SVT, SR och TV4 !!!!!!
Bengt G Nilsson
Bengt G Nilsson Månad sedan
Mörk sa i Skavlan att det var ju bra att det var gamla som dog i Corona !
Bengt G Nilsson
Bengt G Nilsson Månad sedan
Reinfeldt, Carl Bildt, Löven, Margot Wallström, Göran Persson, Mona Sahlin med flera är alla landsförrädare och borde stå inför folkets domstol för brott mot sitt eget folk.
gunnarMyTube
gunnarMyTube Månad sedan
Jag tror att från den listan finns det förutsättningar att få liv i Mona Sahlin. Begångna brott är mest på patetisk chokladmissbruks-nivå, dvs ett Team Mona-logistik-team skulle lätt kunna hålla ordning på traditionella angreppspunkter. Hon har inte fått vara med och axla förtroende i en viktig roll på ett bra tag nu och det är dags för en nystart.
mikea hiooi
mikea hiooi Månad sedan
må rotera runt Solen om den så envisas. Men jag kommer alltid att sitta här som sten på sten." Han har nu 50% chans att bli nästa statsminister!
Miranda
Miranda Månad sedan
mikea hiooi 💋👄
Prussian_ Steel
Prussian_ Steel Månad sedan
translated by Google: Pr. Didier RAOULT, en av världens främsta virologer, har bevisat i Marseilles (Frankrike) att CHLOROQUINE - som används för att behandla malaria - fungerar bra mot coronavirus. Det finns en kontrovers i Frankrike eftersom vissa människor är i händerna på stora läkemedelsföretag och de vill inte att hydroxiklorokin ska användas för att rädda liv: protokollet som rekommenderas av professor Raoult i Marseilles är CHEAP, det kommer inte att tjäna pengar för " Big Pharma ". Det finns ett matematiskt förhållande mellan de länder som "panik", har infört enorma lockdowns och har högre antal dödsfall tillskrivna detta nya virus och deras brist på investeringar i deras sjukvårdssystem: Frankrike, Storbritannien, Irland, Spanien och Italien passar perfekt inom denna ekvation. NHS - det offentliga sjukvården i Storbritannien - har varit ineffektivt, underfinansierat och mycket försummat av politiker sedan decennier! Samma i Frankrike: läkare och sjuksköterskor klagade så många gånger på att de är överarbetade, underbetalda, att de inte har tillräckligt med utrustning, inklusive skyddshygienmasker långt innan kronaviruskrisen inträffade. Dessa lagstiftningslagar gjorde det möjligt för Frankrikes president Emmanuel Macron (jag har ingen respekt för den franska regeringen) att göra det lagligt att avliva äldre i vårdhem och sjukhus. De har inte tillräckligt med sjukhus, inte tillräckligt med andningsskydd, inte tillräckligt med pengar, inte tillräckligt med läkare och sjuksköterskor: de dödar människor över 70 år. Macron har också tillåtit användning av hund / kattläkemedel mot äldre för att försöka bota coronavirus. Detta är fascism. Det finns en framställning vid UNO (FN) för att uppmana en internationell (oberoende) domstol att gripa den franska regeringen för brott mot mänskligheten ... GO SVERIGE: ni är de sista människorna i Europa som har viss frihet. Lyssna inte på andra länder, lyssna inte på Danmark, lyssna inte på Norge: ett lockdown kommer att skada din ekonomi ytterligare. 5G och Big Pharma (de vill tvinga oss att vaccineras och ta emot mikrochipen i våra kroppar). Höga doser C-vitamin i ett dropp (intraveineuse - injicerat via ett dropp i blodomloppet) fungerar bra mot coronavirus. Svenska folk, håll dig fri från galenskapen! Denna pandemi / hysteri händer på plats efter Brexit, Donald Trump kör igen för president, demonstranter över hela världen har hållits från gatan, detta är för bekvämt för för många regeringar. HEJA SVERIGE. > Frihet, framgång, demokrati, lycka: allt bäst för dig och andra nationer.
Anna Rasmus
Anna Rasmus Månad sedan
Minst sagt intressant...få se om det går vägen eller inte...✌️🇫🇮
Jim Nilsen
Jim Nilsen Månad sedan
Sjekk kropps språket til Tegnell, <a href="#" class="seekto" data-time="1025">17:05</a>, sier mer enn 1000 ord om denne saken. Mannen står som hærfører for en sak han ikke tror på selv.
mikea hiooi
mikea hiooi Månad sedan
Instämmer i din analys helt.
Jimmy_dah_boii_69 Holmberg hans Jimmy
Asså det är något lustigt med regeringen vi har och som kunde ha gjort mer i mot det här hotet vi har nu
Robert Edvardsson
Robert Edvardsson Månad sedan
Vad är din agenda @Henrik Jönsson, där du självgott sitter och förklarar hur det ligger till framför en bokhylla med vinflaskor? Vill du att Sverige ska göra som andra länder? Är du missnöjd med utfallet i Sverige med den strategin som följs idag? Eller vill du bara positionera dig som ”expert” inför dina får (som uppenbarligen inte kan läsa vare sig statistik eller se nyheter själv?) vad har du isf för credentials utöver ett smort munläder? Sveriges strategi är baserad på att göra åtgärder baserade på modeller och forskning - och hela tiden agera agilt för att justera åtgärderna i förhållande till både smittspridning och ekonomisk skada. Det är för den icke insatte såklart läskigare än att bara ”stänga ned samhället” om man är åt det alarmistiska hållet (vilket du som uppenbar SD-lutande populist verkar vara) - men det visar sig för varje dag som går att detta var rätt väg att gå. Nu pratat andra europeiska länder om att börja lätta på sanktionerna och gå mer åt den svenska modellen - nu när de lyckats få kontroll över kurvan. Så svår matematik är det inte - men tråkigt att du använder situationen till att skapa dig fler följare och skapa misstro istället för att bidra till ett bättre samhälle.
bilinas mini
bilinas mini Månad sedan
Strålande, som alltid! Det finns inte mycket att tillägga - man blir bara så ledsen av vad inkompetensen på toppen gjort med vårt gemensamma land.
Miranda
Miranda Månad sedan
bilinas mini 💋🤪
Livet På Jorden
Livet På Jorden Månad sedan
"Ibland behöver man vägledning"🤣 stackars slavar😢
Hasse Gullmarsvik
Hasse Gullmarsvik Månad sedan
Håller med Hordak, detta var genomtänkt och bra. En symbolik och analys som håller.
olovdenstore
olovdenstore Månad sedan
Varför är klippen från SVT mörka? Det blir en skräckfilmseffekt.
bilinas mini
bilinas mini Månad sedan
skickar vi fortfarande alla barn till skolan, barn som enligt regelverket MÅSTE gå till skolan måste det även om en i familjen redan är konstaterat smittad och sjuk! Man behöve
stampoolen
stampoolen Månad sedan
www.nationalreview.com/2020/04/coronavirus-response-sweden-avoids-isolation-economic-ruin/?fbclid=IwAR057jDshgRITQOSQU1vM3lOdsLZee-FEEGZIjjMXqbryTOZel9gYseHJm8
MrX XxX
MrX XxX Månad sedan
Sad but true
wnnalis cioov
wnnalis cioov Månad sedan
Frihet under ansvar är ju en briljant strategi. Går det åt helvete kan man skylla på folket.
Miranda
Miranda Månad sedan
wnnalis cioov 💋
Raz Amin
Raz Amin Månad sedan
En gång i tiden kallades det demokrati när man fick ifrågasätta myndigheter och politiker, idag kallas det populism..
tha d
tha d Månad sedan
Är det inte lite skrämmande att Sverige nu kan begränsa kommunikation.
tha d
tha d Månad sedan
Ta inte Bill Gates vaccine sevid.info/video/nYLQZ9eymJ7azY4.html
wnnalis cioov
wnnalis cioov Månad sedan
Du kan jhu knappast jämföra att hoppa från ett stup skulle vara samma som självisolering. Sverige har fler döda en alla nordiska länder tillsammans i corona, fortsatt leva i d
L Larsson
L Larsson Månad sedan
Bulemi? PASSAR INTE DIARRE BättreT ?🤔 😱
Ante Venio
Ante Venio Månad sedan
Du har fel Henrik. Det är Sverige som hoppar och de andra som klokt står kvar och tar fasta på massiva anti-virala åtgärder./ virologen
PunisherALLdaylong
PunisherALLdaylong Månad sedan
Instämmer i din analys helt.
Nästa
Bert - Paolo, en jubelidiot!
48:07
VARFÖR HÖJS MEDIESTÖDET?
24:52
Allsvenska Parodin 2020
17:48
SIDEMEN TALENT SHOW
37:50
visningar 4,8mn