Mörk

Jimmie Åkesson - Sverige befinner sig i ett allvarligt läge 

Sverigedemokraterna
Prenumerera 39tn
visningar 70tn
91% 640 61

Dagens partiöverläggningar med statsministern hölls - föredömligt - över videolänk. Utöver partiledarna deltog Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen.
Det är ingen hemlighet att jag och SD varit kritiska till vad vi upplevt som en defensiv hållning från regeringens och myndigheternas sida. Medan andra länder vidtagit skarpa och långtgående åtgärder för att bromsa smittspridningen, har Sverige avvaktat. Det är, som jag tidigare framhållit, ett högt spel. Vårt samhälle är, tyvärr, illa rustat för sådana här situationer. Kritiken kvarstår, således.
Idag kom dock beskedet att gymnasieskolan och högre utbildning rekommenderas att hålla undervisning på distans. Elever och studenter ska stanna hemma. Regeringen bereder också lag som ska möjliggöra stängning av grundskolorna och samtidigt möjliggöra för samhällskritisk personal att få barnomsorg.
Vi välkomnar naturligtvis dessa besked. Att minimera sociala kontakter är avgörande för att vi ska ha möjlighet att bromsa smittspridningen. Låt oss nu hoppas att besked om grundskolan kommer snarast.
Det kan inte nog betonas att vi befinner oss i ett riktigt allvarligt läge. Belastningen på samhället är redan hård, och allt tyder på att vi har en lång och svår period framför oss. Vissa drabbas hårdare än andra, men det är bara genom gemensamma ansträngningar vi kan utmana och övervinna krisen.
Vi har alla ett ansvar. Oavsett vilka vi är, var vi bor eller hur vi drabbas, så är vi alla en del av Sverige. Låt oss alla hedra det i dessa svåra tider.
Ta hand om er!
/ Jimmie

Dela:

Videowebbadress:

Ladda ner:

Läser in.....

Lägg till i:

Lägg till i
Titta senare
Kommentarer 80   
rolf johansen
rolf johansen 14 dagar sedan
lurer på om Sverige har råd til å stenge grundskolan og gjør det av økonomiske grunner
Johannes Andersson
Johannes Andersson 15 dagar sedan
266 som inte gillar detta dålig stil tycker jag
bouytt guyt
bouytt guyt 17 dagar sedan
Du pratar som en riktig statsminister!🇸🇪 Sveriges framtid är du!🇸🇪❤️
Louise Fransson
Louise Fransson 18 dagar sedan
Idag ligger jag hemma och är måttligt sjuk med alla symtom på covid-19. Jag går på högskola som är för tillfället avstängd med digital undervisning MEN!!!! Jag är under VFU verksamhets förlagd utbildning/ praktik. Skolan resonerade att vi som är ute på vfu ska genomföra den. Besökande lärare skulle ha besökt oss ute på vfun("utvecklingssamtal") men blev inplanerad att den skulle ske digitalt istället för dem var rädda för smitta. Men det är ytterst märkligt att vi andra studenter ska behöva vara ute på våran vfu som också är ett stort riskområde där stor folksamling är (skola). Nu är jag sjuk med alla covid-19symtom, efter mycket frånvaro av elever, elever som har under dagarna fått skickas hem par av feber, halsont. Och inte nog med det hur många har jag i min tur råkat smitta? Det är så svenskt att inte förebygga och därav låta olyckan ske och sen ta vid åtgärder. Jag är så trött på detta och är både arg och ledsen för hur jag ska kunna hinna ta igen min frånvaro. Med fullt schema resten av terminen finns det ingen möjlighet för mig att ta igen detta. Var tvungen att skriva detta för att visa hur sjukt detta är och hur mycket problem detta skapar för samhället och vanliga människor.
annag cocl
annag cocl 18 dagar sedan
Oj vad snabbt det kan gå med en lagändring när det brinner i röven.
mnika voli
mnika voli 19 dagar sedan
et svårt att se ljusning.
bouytt guyt
bouytt guyt 17 dagar sedan
Sweden is good at waiting and waiting and watching and seeing. and wait until it is too late. Sweden believes that they are smarter than norway and denmark and smarter tha
Klickmans
Klickmans 19 dagar sedan
Tack Jimmie. Jag är så stolt över på ett torgmöte i Ystad ha tagit din hand och sagt samma sak då som nu. Fick fråga en livvakt först om jag fick gå fram till dig, han svarade Ja. Förmodligen för att han såg att jag var där som fotograf och filmare. Du är Sveriges hopp. Dessutom är du världens bästa Skåning.
mnika voli
mnika voli 18 dagar sedan
Hur kommer det sig att du inte blinkar? Psykopatdrag delux!
Henry_son
Henry_son 19 dagar sedan
Wow hittade videon på trendning
annag cocl
annag cocl 18 dagar sedan
Hur kommer det sig att du inte blinkar? Psykopatdrag delux!
Zinoko
Zinoko 19 dagar sedan
Jimmie åkesson är bara en oduglig och rasistisk liten idiot, kan folk sluta gilla honom kanske?
mnika voli
mnika voli 19 dagar sedan
Jimmie snälla kämpa hårt föratt stänga grundskolan, låt oss vara som andra länder, grannländer, lite normala!! Ta bort idioten Anders Tegnell!! Gör något åt grundskolan att
Danne Svanström
Danne Svanström 20 dagar sedan
Jimmie.. du är bäst. Du är vår tröst, vårt hopp, vår framtid! Och en förbannat bra musiker. Vi kommer alltid stötta dig i alla lägen. Kram på dig! /Danne (Nynäshamn)
annag cocl
annag cocl 18 dagar sedan
Hur kommer det sig att du inte blinkar? Psykopatdrag delux!
Nicklas Wikblom
Nicklas Wikblom 20 dagar sedan
Tittar Sverige på Malaria medicinen klorokin? . Korea. Kina. Frankrike. Usa använder eller kommer att börja använda den.
mnika voli
mnika voli 18 dagar sedan
to say what they really think about not being accused of racism. they have had the fear of being called racists they have had the phobia after the Second World War
Linn Haugen
Linn Haugen 20 dagar sedan
Hellre Corona än SD. Alerta alerta.
Stefan Forsberg
Stefan Forsberg 20 dagar sedan
Muppetshow...
abbsnn cose
abbsnn cose 19 dagar sedan
Du är fantastisk klok.Du berättar sanningen och verkligheten..Men att vönstern och övr inte ser verkligheten.Tyder dock på Dumhet.Likt Anders som Inte ser faran med Corona
Seven Birds
Seven Birds 20 dagar sedan
smart sagt Jimmie
Seven Birds
Seven Birds 19 dagar sedan
@doliio volay absolut
doliio volay
doliio volay 20 dagar sedan
Guld-jimmie
Mahmoud Alsafadi
Mahmoud Alsafadi 20 dagar sedan
Du ä kunggg
doliio volay
doliio volay 20 dagar sedan
Du är fantastisk klok.Du berättar sanningen och verkligheten..Men att vönstern och övr inte ser verkligheten.Tyder dock på Dumhet.Likt Anders som Inte ser faran med Corona
Alfred fredrisson
Alfred fredrisson 20 dagar sedan
Han är läskig
abbsnn cose
abbsnn cose 19 dagar sedan
hoppas den kollektiva psykosen blåser över snart. Nationella rörelsen har förnedrat sig själva för evig tid med detta krösa-maja beteende.
dolimi jotoo
dolimi jotoo 20 dagar sedan
Stäng ner hela samhället i en månad. Ladorna är väl inte tomma antar jag!
leun
leun 20 dagar sedan
Rent politiskt skulle jag inte rösta på Sverigedemokraterna, men jag håller definitivt med Jimmie. Sverige har infört restriktioner för provtagning vilket innebär att vi har mycket flera fel än vad som visas på de officiella sidorna, men trots detta har vi minst 200 nya fall och 5 dödsfall bara idag. Sverige är även ensamt i Europa med att ni stänga skolportarna då England stängde alla igår, och dem trotsar sig att inte göra något sådant. Folkmyndigheten är utan tvekan ett skämt fylld med idioter.
Snow leopard
Snow leopard 20 dagar sedan
Lugnt mannen, som gammalt skinhuvud är det inte lätt o hänga med. Man får hoppas Trump släpper en bomb typ...
dolimi jotoo
dolimi jotoo 20 dagar sedan
Utegångsförbud? sevid.info/video/k6S6iLpw26K2yIY.html
Gosha Smart
Gosha Smart 20 dagar sedan
Idioti! Det är typisk för Löfvens regering som är låg utbildade ...tip svetsare och ställde folk och Sverige på knäna ...
I: LEGOAXEL :I
I: LEGOAXEL :I 20 dagar sedan
Sverige är väldigt mesigt och fega att ta beslut.
Roger Roger
Roger Roger 20 dagar sedan
Sweden is good at waiting and waiting and watching and seeing. and wait until it is too late. Sweden believes that they are smarter than norway and denmark and smarter than finland together. Sweden is very good at opening its borders and letting everyone in. people are cowardly dare not say what they really think they are naive. Europeans are afraid to say what they really think about not being accused of racism. they have had the fear of being called racists they have had the phobia after the Second World War
Lilla My
Lilla My 20 dagar sedan
Hur kommer det sig att du inte blinkar? Psykopatdrag delux!
Monica Ceesay
Monica Ceesay 20 dagar sedan
Bästa jimmie
Andre Asa
Andre Asa 20 dagar sedan
Jimmie snälla kämpa hårt föratt stänga grundskolan, låt oss vara som andra länder, grannländer, lite normala!! Ta bort idioten Anders Tegnell!! Gör något åt grundskolan att de stängs, ska fan i mig rösta på dig !!
Isak Woldemichal
Isak Woldemichal 20 dagar sedan
1335
opzz xsin
opzz xsin 20 dagar sedan
Nä ni skojar, totalisolering direkt, svenskar eller människor är inga flockimmunitetsexperiment, med virus som kan vara dödligt, och inte bevisat att immunitet är långvarigt
Gösta Berling
Gösta Berling 21 dag sedan
hoppas den kollektiva psykosen blåser över snart. Nationella rörelsen har förnedrat sig själva för evig tid med detta krösa-maja beteende.
Kalle Anka
Kalle Anka 21 dag sedan
Du är fantastisk klok.Du berättar sanningen och verkligheten..Men att vönstern och övr inte ser verkligheten.Tyder dock på Dumhet.Likt Anders som Inte ser faran med Corona.
D K
D K 21 dag sedan
Guld-jimmie
opzz xsin
opzz xsin 20 dagar sedan
det måste finnas jobb inom vården och polisen som försvaret kan ta. extra resurser!
abbsnn cose
abbsnn cose 21 dag sedan
utrota Ursprungs Svenskar av nordisk etnisitet
Freddy Yañez Bustos
Lille gubben du är inte trovärdig i kristiderna- håll dig till invandringspolitiken, där hittar du dina följare.
MontanaUS
MontanaUS 21 dag sedan
Sveriges största parti! Dags att ta på hårdhanskarna!
Jeanette A
Jeanette A 21 dag sedan
Samhällskritiska jobb?!?!😳 Vad är det?
abbsnn cose
abbsnn cose 21 dag sedan
vilken bakgrund vi alla har utan nu är vi alla tillsammans i detta och därför bör vi samarbeta vilket låter fantastiskt bra. Därför skriver jag till dig med förhoppningen att en del a
Paul Johansson 363KAGY
Sorgligt Jimmy. Du är för ung för det här. Gör din värnplikt. När blev du epidemiolog? Minimera sociala kontakter. Vem fan var i Turkiet förra veckan? Vad är ditt förslag: Utegångsförbud? sevid.info/video/k6S6iLpw26K2yIY.html
Tiebreak
Tiebreak 21 dag sedan
Chilla nu Jimmy bli inte populist nu bara för att målet är öppet.
Joackim Ohlsson
Joackim Ohlsson 21 dag sedan
Riksclown in chief
Hell Dog
Hell Dog 21 dag sedan
Skönt att se Jimmie briljera🙏
Aslakki
Aslakki 21 dag sedan
Jag har bott i Sverige 10 år en gång i tiden. Det jag lärde mig om Sverige är att det går absolut inte att fatta några snabba beslut vad det än gäller. Man måste ha möten efter möten med lite kaffe och kanelbullar. Och i de där möterna funderar man kan vi verkligen göra såna beslut nu eller om vi förbereder nu lite och bestämmer när vi ska ha nästa möte gällande samma ärende. Inom sjukvården var det undantag, åtminstone där jag jobbade. Där kunde folk göra snabba livsräddande beslut. Alltså på golvet, inte högt uppe inom sjukhusets eller landstingets ledning...
Arvid W
Arvid W 21 dag sedan
Du e konstig
Filippou Irini
Filippou Irini 21 dag sedan
Bromsa spridningen??????? Hur ska ni bromsa den om alla kaffe är öppet som vanligt dag??????? Italien /spanien/ Grekland /Kina kör med stenhårda regler!!! Mer är 10 döda i Grekland och mer i andra länder!! Och ni sitter och diskutera om ni ska stänga skolor/ restaurang/ kaffe/ bensinstation ocv / 🤕😷🥺😠😠😠😠
Venera
Venera 21 dag sedan
Jdg tror att det finns inte nogon corona shit.
Tim Möllberg
Tim Möllberg 21 dag sedan
Sverigest stolthet
doliio volay
doliio volay 21 dag sedan
För Lite. För Sent. Sveriges motto sen 80 talet.
Consensus Consensus
Consensus Consensus 21 dag sedan
det måste finnas jobb inom vården och polisen som försvaret kan ta. extra resurser!
carl cederhorn
carl cederhorn 21 dag sedan
Hur gick det i polisföhöret Jimmy? Haha en kriminell partiledare vilket skämt.
carl cederhorn
carl cederhorn 18 dagar sedan
@Xerxes Philea haha göken? Om de e några som vill förstöra Sverige är det sd dom vill ju uppenbarligen ha ett nytt Sverige, ett Sverige som aldrig funnits tidigare men visst ni kan tro att ni e patrioter och Sverigevänner xD
Xerxes Philea
Xerxes Philea 18 dagar sedan
Den kriminella partiledaren eller partiledarna är de bakom Jöken som är ett direkt hot mot vårt land, inte Åkesson
Hysén a
Hysén a 21 dag sedan
Sverige agerar för sent. Så jäkla dumt att inte ta hårdare åtgärder som Frankrike o italien. Sverige har inte kapacitet att hantera flera sjuka samtidigt. Regeringen leker runt med sjukdomen. Anders tagnell är den dumaste personen jag har hört i tv. Han jämför Sverige Storbritannien. Sverige har inte den kapaciteten. Det kommer att kollapsa om ni inte tar hårda åtgärder
Hysén a
Hysén a 21 dag sedan
@doliio volayIngen är en bra tyvärr. Det är dåliga allihopa. Vi behöver en statsminister som trump
doliio volay
doliio volay 21 dag sedan
jimmie åkesson sveriges statsminister en sann sverige vän
Only fear God the rest is nothing. Alaah
New World order agenda 21 is Cronauer virus Freemason agenda 2030 sevid.info/video/e3u1hMKyr6Ddp5I.html
Only fear God the rest is nothing. Alaah
sevid.info/video/e3u1hMKyr6Ddp5I.html sevid.info/video/e3u1hMKyr6Ddp5I.html sevid.info/video/e3u1hMKyr6Ddp5I.html sevid.info/video/e3u1hMKyr6Ddp5I.html sevid.info/video/e3u1hMKyr6Ddp5I.html sevid.info/video/e3u1hMKyr6Ddp5I.html sevid.info/video/e3u1hMKyr6Ddp5I.html sevid.info/video/e3u1hMKyr6Ddp5I.html
Hussein Robeyi
Hussein Robeyi 22 dagar sedan
sevid.info/video/aqvejsaEz222lnE.html Regeringen agerar fel. Herregud är det så svårt att: 1. Börja testa folk som är i hög riskzon. 2. Sätta alla smittade på ett och samma ställe. 3. Kontrollera Sveriges gränser så vi inte får in fler smittade personer. 4. Desinficera varor som importeras till oss. 5. Skärpa kontrollerna på allt som körs in i vårt land. 6.Stoppa alla in- och utflygningar. 7. Låta resten av samhället som mår bra fortsätta sina liv med såklart en del begränsningar. 8. Mobilisera hela Sveriges befolkning, detta är ett krig mot Covid-19 som ej kommer att ta semester tills svenska regeringen bestämmer att vakna från sin "djupa sömn". Är det verkligen så svårt att ta sådan åtgärder eller måste vi vänta tills alla gamla och sjuka i samhället smittas och dör??? VAD VÄNTAR VI PÅ ???? Ja, det är äckligt jobbigt att ta alla dessa beslut men i skarpt läge måste man tyvärr göra det tuffa jobbet oavsett vad man tycker. Ta det säkra före det osäkra. Planerad kaos är bättre än att låta kaoset ta över. COVID-19 är inte ett influensa virus. Annars hade inte länder stängt sina gränser. Här i Sverige vill man fortfarande uppmana folk att tvätta händerna med tvål och vatten. När man från allra början kunnat förbjuda alla resor och stänga ner för att spara oss all den mödan. Folkhälsomyndigheten uppmanar folk som känner av symptomen att stanna hemma. Då frågar jag....Hur ska man kunna stanna hemma när det finns andra som också bor i samma bostad??? Alltså undvik sociala kontakter men skit i familjen hemma... dem får gärna smittas och dö.....eller hur ska man förstå saken? Ska vi snart börja omvandla bostäder till sjukhus?? Har vi tillräckligt med sjukvårdspersonal som klarar av alla hembesöken??? Eller kanske vet regeringen en viss info. som vi andra ej vet ngt om. Och då vill jag gärna att dem berättar allt dem vet för svenska folket så att läget inte blir värre än vad det är i dagsläget. Jimmie du säger vettiga saker. Men det räcker tyvärr inte med bara kritik. Vi behöver konkreta, tydliga lösningar eller förslag. Idag hörde jag dig säga att det spelar ingen roll vilken bakgrund vi alla har utan nu är vi alla tillsammans i detta och därför bör vi samarbeta vilket låter fantastiskt bra. Därför skriver jag till dig med förhoppningen att en del av allt jag skrivit når fram. Det är inget fel att kritisera regeringen även när det är kris. Regeringen består av människor och människor kan göra fel eller ta fel beslut. Man bör undvika att i framtiden säga "TÄNK OM VI GJORDE ANNORLUNDA". Tack för ditt engagemang!
m g
m g 22 dagar sedan
Ska du inte åka ut och dela ut flygblad till sjuka gamlingar om att sjukhusen är fulla?
Anti Khalifa
Anti Khalifa 20 dagar sedan
@m g Nej jag menade att det är jätteviktigt att du står med en skylt där. Även om sjukhusen fullkomligt svämmar över med folk och dom måste fösa bort folk för att någon ska kunna överleva överhuvudtaget. Lite som med Sverige och invandring. Men viktigast är att du får stå med en skylt
m g
m g 20 dagar sedan
@Anti Khalifa Jo gärna, det är ju sjukhusens uppgift att ta emot sjuka. Inte menar du väl att de ska ta emot friska människor?
Anti Khalifa
Anti Khalifa 20 dagar sedan
Ska inte du stå vid sjukhuset med en skylt? "Infected people welcome"
Eriks Entreprenad
Eriks Entreprenad 22 dagar sedan
Den enda! som får ut konkreta snacket är du Jimmy Åkesson. Det är tydligt vad du tycker och tänker.
Ingrid Arvidsson
Ingrid Arvidsson 22 dagar sedan
Vet du om Jimmy att dagis och förskolor kallar svenskan, som barn ska lära sig: -"det andra språket", i programmet lärlabbet svt 1 ur. Skandal. Avveckla hemspråksundervisningen onödig utgift. Jag tycker det är jobbigt med minst 10 olika språk som surrar i öronen när man åker buss ell spårvagn. Och sedan få höra, - mig icke förstå. Är mycket diskriminerande för svenskar, vårt land och kultur. Trött på dåliga uttal av svenska språket. Hemspråket blir ju viktigare än att vilja göra sig förstådd här i Sverige. Jag betalar via skatten, att de ska lära sig svenska men får inget för pengarna.
Ram
Ram 22 dagar sedan
Det finns ju en anledning till det "defensiva" återgärdern din korkade idiot! 🤦🏽‍♂️ Lyssna på läkare som kan viruset istället för en Jädra politiker som tror sig veta bättre än yrkesutövande människor.
Carl Nebrin
Carl Nebrin 22 dagar sedan
Jimmie Åkesson befinner sig i allvarlig fetma.
dyselexia
dyselexia 22 dagar sedan
Jimmy Åkesson blev socialist i denna video. Det var oväntat.
I MADE THIS COMMENT !
I MADE THIS COMMENT ! 22 dagar sedan
Isolera de som är gamla, inte hela Sverige! Vad är fel på folk? Ska vi gå helt i konkurs som alla andra länder bara för att nån nyser på tåget? Skärpning!
Roger Julin
Roger Julin 22 dagar sedan
Mycket bra Jimmie har varit er trogen sen dag 1. Kommer fortsätta med det.
R T
R T 22 dagar sedan
Misstroendeförklaring av en sittande regering har aldrig varit mer befogad än nu!
Sarmad Riyad
Sarmad Riyad 22 dagar sedan
Gå tillbaka till Jesus Kristus så kommer det och bli bra.
Sarmad Riyad
Sarmad Riyad 22 dagar sedan
R T Sverige utan dem kristna värderingar faller ,,alltså det som är skriven för två år sedan är det som Sveriges lagar och regler byggt på .
R T
R T 22 dagar sedan
@Sarmad Riyad Jag behöver inte läsa någon religiös skrift för att uppföra mig, och att ha god moral, empati mm..
R T
R T 22 dagar sedan
@Sarmad Riyad Det är inte lönt att diskutera med någon om dennes övertygelse. Allt du läser i bibeln är skrivet flera hundra år efter dom påstådda händelserna. Religion = Makt över massan. No Gods No Masters!
Sarmad Riyad
Sarmad Riyad 22 dagar sedan
R T tro bara allt kommer att förändras va inte som dem som sa till honom om du är guds son stig ner från korset för att dem var naiva och inte visste att han kommer att uppstå den tredje dagen .
R T
R T 22 dagar sedan
Nu svamlar du! Var lite mer jordnära! Ingen död snubbe sedan 2000 år tillbaka, kan ändra dagens situation!
Listener113377
Listener113377 22 dagar sedan
Jimmie Åkesson min hjälte ! fortsätt kämpa emot alla lögnaktiga dubbelmoraliska pk-wannabe sossar ! SD 2022 ,I,,I ! Sverige först! allt annat är landsföräderi! öka även straffsatsen x100 för alla brott så att ingen jävel ens börjar fantisera om att bli kriminell. våldtäkt, mord, förnedringsrån och bombdåd = livstid fängelse ba rakt av. till att börja med...
Mario Lipski
Mario Lipski 22 dagar sedan
jimmie åkesson sveriges statsminister en sann sverige vän
R T
R T 22 dagar sedan
Av samtliga i riksdagiset ÄR Jimmy den ende sanna Sverige vännen!
Kennet Bengtsson
Kennet Bengtsson 22 dagar sedan
S sitter i karantän, HALLÅ, starkt Jimmie.
Hussein Robeyi
Hussein Robeyi 22 dagar sedan
sevid.info/video/jIXJmbCJxqfTvaA.html Sverige klarar inte av Corona epidemin
hej
hej 22 dagar sedan
Många högerpopulister jag snackade me innan snackade bort corona som ingenting, jag sa till dom exakt vad som skulle hända och så hände det? Så varför i helvete går samma människor runt nu och klagar på hur alla behandlat det och attityden till det hela
Simpson
Simpson 22 dagar sedan
Sverige =luftslottet som sprängdes..........
Gustav Lauren
Gustav Lauren 22 dagar sedan
vår hjälte
Minh83 Gorly
Minh83 Gorly 22 dagar sedan
Hur går det för Löfven?
Egzon Qerimi
Egzon Qerimi 22 dagar sedan
MEN OJ, OAVSETT VILKA VI ÄR, VI ALLA ÄR EN DEL AV SVERIGE MEN NÄR DEN HÄR KRISEN GÅR ÖVER SÅ BLIR DET BARA ATT DU SÄGER ATT "SVENSKAR" ÄR EN DEL AV SVERIGE ASSÅ SHIT...
Anti Khalifa
Anti Khalifa 19 dagar sedan
@Egzon Qerimi jaja, kom ihåg att tvätta händerna Egzon och ha det bra
Egzon Qerimi
Egzon Qerimi 20 dagar sedan
@Anti Khalifa dra åt skogen du och SD.
Anti Khalifa
Anti Khalifa 20 dagar sedan
@Egzon Qerimi Jag är inte en SD politiker, om du syftade på det 😊. Men tycker det är dåligt och på längre sikt farligt att våran media förmedlar att SD står för rasism. Och tråkigt för dom invandrare som vill vara en del av Sverige. Många i SDs riksdagsgrupp är invandrare, från Iran bland annat.
Egzon Qerimi
Egzon Qerimi 20 dagar sedan
@Anti Khalifa du verkar vara inne i politik du kanske skulle passa bra på SD i....!
Anti Khalifa
Anti Khalifa 20 dagar sedan
@Egzon Qerimi Men han förespråkar ju inget i den stilen. Snarare att om du lär dig språket och respekterar samt anpassar dig till det svenska samhället så är det inget problem. Det handlar inte om hår eller hudfärg,skulle han förespråka något sånt så skulle inte var 4e person rösta på han. Tycker man så ja då röstar man på NMR (dom fick typ 0.001% i valet)
King Kong
King Kong 22 dagar sedan
BRA VIDEO // GUTTIS
Eva K
Eva K 22 dagar sedan
Nu när de äldre ska isoleras i hemmet och inte kan göra sina inköp själva borde väl samhället gripa in och i organiserad form se till så att de får vad de behöver? Det här är ju en allvarlig krissituation som kräver extraordinära åtgärder.
dr zoidberg
dr zoidberg 22 dagar sedan
Medan svenskarna jobbar för att ha råd att köpa mat, så tar "flyktingarna" slut på maten i affärerna. Snart kommer de bryta sig in i affärerna med ska bli intressant att se. Glöm inte de förrädarna som släppt in dom i detta en gång trevliga land.
Lotta Nissen
Lotta Nissen 22 dagar sedan
Så talar en Statsminister ✊🇸🇪
Jonas andersson
Jonas andersson 22 dagar sedan
Min med!
Thomas Zetterlund
Thomas Zetterlund 22 dagar sedan
Hysteriskt alarmister har lyckats skrämma halva jorden. Globalisternas ligger bakom detta med hjälp av media. SÖNDRA OCH HÄRSKA.
Per Epicurean
Per Epicurean 22 dagar sedan
Clownen Löfven är som en j..... sengångare när det gäller att agera i svåra situationer
TheTrollgubbe
TheTrollgubbe 22 dagar sedan
Sverige är illa rustat, jag är orolig för min kära gamla mamma.
kanyamagara abdallah
kanyamagara abdallah 22 dagar sedan
c´est pas facile.
R T
R T 22 dagar sedan
Du får förtydliga, vad är det som inte är lätt?
Robert Krakow
Robert Krakow 22 dagar sedan
Jimmie is a proper leader
tha d
tha d 22 dagar sedan
Dom behandlar oss som boskap. Agendan är ett globalt övertagande. Inte virus bekämpning.. vad tror ni eftereffekterna kommer bli av att småföretagen slås ut - massarbetslöshet. Bankirerna kommer bli förmögna genom "nödvändiga" lån. - inflation.. producera resperatorer om ni är oroliga att över belasta sjukvården och tömma lagret. Som sagt.. eftereffekterna av politiken blir farligare än Corona viruset
tha d
tha d 22 dagar sedan
Lägg focus på att börja producera resperatorer....
Nästa
Mats möter: Jimmie Åkesson
07:21
Joyner Lucas - Will (ADHD)
4:00